Wat kan ik je bieden

Aan de slag als jouw business coach!

Of eigenlijk: jij gaat aan de slag! Want het uitgangspunt is dat jij de door jou gewenste verandering daadwerkelijk wilt realiseren.
Jan Peter en klant in gesprek
Jan Peter tekent op het whiteboard
Jan Peter en klant in de natuur

Wat kan ik voor jou doen?

Jij wilt meer focus en regie in je persoonlijke en zakelijke leven. Ik ga met jou na waar je vast zit en waar je ruimte wilt en kunt creëren. En dat wordt de basis voor jouw acties en zo zetten we de door jouw gewenste beweging in gang. Dus niet meer acties toevoegen, maar ook nadrukkelijk zoeken naar ruimte en het oppakken van de goede acties.
Alleen met ruimte ontstaat de mogelijkheid tot beweging in de voor jou noodzakelijke en gewenste veranderingen. We onderzoeken hoe scherp je je doelen helder hebt. Je herstelt je focus en krijgt regie terug, als ondernemer, in je onderneming en in je privéleven. We zorgen ervoor dat je krachtig overeind staat voor de uitdagingen die je op jouw pad tegenkomt en dat je jouw ultieme toekomst kunt creëren.

Als je kiest voor een vervolg, gaan we met elkaar in gesprek over hoe we qua vergoeding kunnen komen tot een natuurlijke balans in waarde-creatie voor ons beiden. Een vergoeding gebaseerd op tijd is immers een vergoeding op basis van een bedachte rekeneenheid. Geld is een ruilmiddel, maar wel voor de waarde die wij eraan geven. Waarde en waardering staan voor de gezamenlijke afweging van wat we voor elkaar kunnen betekenen. Hierover ga ik graag met jou in gesprek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk kennismaken?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op!
Wat wil je aanvragen?
Je kunt er meerdere aanklikken

Heb je vragen of wil je persoonlijk kennismaken?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op!
Wat wil je aanvragen?
Je kunt er meerdere aanklikken
Hoe ervaren anderen mij?
Hoe ervaren anderen mij?